TOP

Nieuwe conceptmanager sport bij GMS Nederland

Bij inkoop- en marketingcoöperatie GMS is deze maand een nieuwe conceptmanager sport aan de slag gegaan. Per 1 november 2011 is Peter Jan Kragt het officiële aanspreekpunt voor de sportondernemers.

De 52-jarige Peter Jan Kragt is geen onbekende in de sportbranche. Hij heeft ervaring opgedaan in de (sport)detailhandel als inkoopmanager bij Olympus/Pro Sport en formulemanager Intersport Megastores. Ook is hij werkzaam geweest als adjunct-directeur van Groeneveld Opticiens en franchise manager bij Nelson Schoenen. Daarnaast was hij werkzaam als zelfstandig adviseur voor zelfstandige ondernemers in de detailhandel.

Peter Jan denkt dat hij door zijn ervaring in verkoop, marketing en inkoop de sportonder-nemer kan ondersteunen met praktische kennis en direct toe te passen tips. Hij heeft een brede kennis van marketing- en sales-activiteiten die de ondernemer in kan zetten om zijn winkel te optimaliseren. Kortom; Peter kan in zijn nieuwe rol bij GMS Nederland al zijn kennis bundelen en delen. Peter Jan Kragt is bereikbaar op telefoonnummer: 06-227770703.