TOP

Nieuwe buitenlandse agenten voor MIJN

Om de succesvolle introductie in Duitsland van afgelopen jaar een vervolg te geven heeft MIJN de afgelopen weken een samenwerking gesloten met verschillende agenten. Het gaat om gerenommeerde agenten in Groot-Brittannië, Spanje en Ierland.

Naast de kleine fabriek in januari 2013 zal MIJN ook deelnamen aan de beurzen BUBBLE Londen, MTC München en KOMM Wallau.

MIJN is een nieuw kinderkledingmerk met oog voor details. De kleding van MIJN is er voor meisjes en jongens in de leeftijd van 2 tot en met 14 jaar en is gemaakt van biologisch katoen. Door het gebruik van bologisch katoen steunt MIJN het project TEARS. Project TEARS is een lokaal initiatief in de plaats waar de kleding wordt geproduceerd. Project TEARS zorgt ervoor dat geestelijk gehandicapte kinderen dagelijks worden opgevangen en naar school kunnen. Met elk verkocht kledingstuk van MIJN kan één kind één dag naar school. Aan alle kledingstukken van MIJN hangt een opvallend kaartje met de foto van één van de vele kinderen die door deze actie een heel jaar naar school kunnen.