TOP

Nieuw Zwart biedt nieuw concept in salessupport

De Nederlandse modebranche is een nieuw concept rijker. Nieuw zwart, opgericht door Joyce Borghaerts en Mariska van Berkel, zorgt voor professionele vervanging van sales-medewerkers tijdens zwangerschapsverlof of ziekte, of bij behoefte aan tijdelijke, extra capaciteit.

Joyce Borghaerts en Mariska van Berkel van Nieuw Zwart zorgen ervoor dat klanten professioneel geholpen worden, dat de omzet op peil blijft en dat het verkoopseizoen dus ongestoord kan verlopen. Beide dames werken op projectbasis en zijn goed ingevoerd in de modebranche. Mariska was de afgelopen zeven jaar agent van verschillende kinder-, dames- en herenmerken uit Scandinavië en Duitsland. Joyce is een bekende in de damesmode en werkte in sales bij In Wear, Part Two en s.Oliver.

Het afgelopen winterseizoen heeft Nieuw Zwart het salesteam van Diesel Kidswear tijdelijk versterkt, en bij de Veldhoven Group de verkoop zullen zij de hoofd- en tussencollectie zomer 2010 van NoNonsense in regio Zuid-Nederland opvangen, in verband met een zwangerschapsverlof.

Nieuw Zwart is eigenlijk bij toeval ontstaan: een oud-collega van Joyce vroeg haar een zwangerschapsverlof op te vangen van een van de sales representatives. Dit beviel zo goed, dat Joyce en Mariska besloten er hun werk van te maken.  

Joyce Borghaerts is bereikbaar via 06-51220370, Mariska van Berkel via 06-11286243. 

E-mail info@nieuwzwart.nl