TOP

Nieuw webwinkelkindermerk: Chaos-and-order

De Nederlandse online-kinderkledingmarkt heeft er een nieuw kinderkledingmerk bij. De collectie shirts voor jongens en meiden van Chaos-and-order.com is uitsluitend via internet verkrijgbaar.

Chaos-and-Order.com is een kindermodewebwinkel van Christa Hubert en Miranda Veurink. Met hun kinderkledingmerk spelen ze in op de steeds groter groeiende groep ouders die kinderkleding via internet koopt. Hun merk is verkrijgbaar via de eigen website en een deel van de collectie via de multibrandwebwinkel kleertjes.com.

De shirts van Chaos-and-order.com onderscheiden zich onder meer door de aangesloten pasvorm. Bovendien wordt van elk ontwerp een beperkte oplage geproduceerd. Soms zijn de uitgewerkte T-shirts voorzien van een print. Er is keuze uit shirts met korte en lange mouw in navy, kobalt, roze, grijs gemêleerd, wit, in streep en/of print.

Chaos-and-order heeft stoere jongens en vrolijke meiden op het oog die onbezorgd, optimistisch en zelfverzekerd zijn. De collectie bestaat uit 46 stijlen in katoen-elastan. Vier keer per seizoen zijn er nieuwe artikelen. De maten lopen van 3 maanden tot 11 jaar. De prijzen liggen in het middensegment.