TOP

Nieuw online platform voor modewinkels

Winkelstraat.nl is een nieuwe webshop, dat het aanbod van zelfstandig detaillisten samenbrengt. De Van Deursen Groep, bekend van de ketens Shoeby en Lake Side, zit achter dit project als investeerder.

Winkelstraat.nl is een full service e-commerce cross channel platform. Het platform richt zich op boetieks in het midden- tot middenhoge segment en is een tegenreactie op alle grote online spelers met een breed assortiment.

Groei 

De doelstelling is om uit te groeien naar vijftig aangesloten modewinkels. Momenteel zijn er 22 aangesloten winkels, waarvan de meeste uit Brabant. Aangesloten winkels betalen eenmalig aansluitkosten, een maandelijkse bijdrage en een percentage per verkocht artikel. Ook winkeliers zonder webshop kunnen zich aansluiten.

Meer platforms

Overigens zijn er al een aantal dergelijke webshopplatforms voor winkeliers, zoals Miinto, Locuni, Exposar en 56avenue. Winkelstraat.nl wil zich onderscheiden van de rest door een fullservice concept voor de winkelier en deze volledig te ontzorgen. Winkelstraat.nl fotografeert bijvoorbeeld het assortiment en regelt de verzending.