TOP

Nieuw Nederlands truienlabel: Jilsen

Nederland is een nieuw merk rijker: Jilsen. De collectie van het damesmodemerk bestaat uit truien gemaakt van luxe garens en is onderdeel van Ron Henze Mode.

Damesmodemerk Jilsen is volgens Ron Henze Mode, specialist in grote maten, ontstaan door een groeiende vraag naar luxe truien in het regulieren matensegment. “Labels met grotere maten hebben al een langere tijd luxe truien in hun assortiment en we merkten dat er bij onze klanten, die ook kleinere maten verkopen, een steeds grotere vraag ontstond naar soortgelijke truien”, laat Mike Henze aan Textilia weten.

Exclusiviteit
Door te werken met een ‘limited production’ wil Henze het nieuwe label exclusief houden. Per model en per kleur worden er niet meer dan honderd stuks geproduceerd. De verkoopprijzen variëren tussen de € 109,95 en € 159,95 en de marge is 2.7. “De collectie van Jilsen past goed in winkels die nautische merken verkopen, zoals McGregor en Marc O’ Polo”, aldus Henze. De komende winter zal de eerste collectie van Jilsen in de winkels hangen.

Verkoopinformatie:
Ron Henze Mode
Kadijk 9
8531 XH Lemmer
Tel 0514-563560
http://www.ronhenze.nl/
http://www.jilsen.nl/
info@ronhenze.nl