TOP

Nieuw Nederlands merk: Anna Vie

Anna Vie is een nieuw Nederlands blousemerk, dat in september werd gelanceerd. De tijdloze blouses zijn gemaakt van pure zijde en kunnen zowel casual als formeel worden gedragen.

Anna Vie is opgericht door Judith Anna Pronk die als visagiste kennis maakte met de modebranche. Het label is te koop via de eigen webshop, maar is ook in te kopen door zelfstandige winkeliers. De blouses zijn bijvoorbeeld al te koop bij Trade Studio in Haarlem.

Zoektocht

Judith Anna Pronk: “De liefde voor zijden blouses is ontstaan toen ik als jonge vrouw twee exemplaren uit de kast van mijn moeder pikte. Toen ik later mijn eigen garderobe wilde uitbreiden, kon ik niet de blouse vinden die ik zocht. Vanuit die wens is Anna Vie ontstaan. Zijde is heel veelzijdig. Het is casual of formeel te dragen en het is altijd comfortabel.”

Veelzijdig

Anna Vie staat voor tijdloze veelzijdigheid. Niet alleen in maatvoering (van maat 34 tot en met 44), maar ook in uitstraling. Anna Vie combineert de Scandinavische basic look met een elegante Parijse twist. Daarnaast is de zijde die wordt gebruikt afkomstig uit China.

Twee modellen

Anna Vie komt met twee icon modellen: de original en de classic. De original heeft een plooi verwerkt in het rugpand en met stof bedekte knoopjes voor een extra sophisticated uitstraling. Deze blouse is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en zeegroen. De Anna Vie classic in er in wit en ijsblauw en heeft een gegolfde kraag en opgezette ruches bij de manchetten. Alle blouses hebben een winkelverkoopprijs van 160 euro.