TOP

Nieuw Nederlands kledingmerk: Para Mi

Deze week is het nieuwe Nederlandse damesmodelabel 'Para Mi' geïntroduceerd. Het kledingmerk brengt, onder de slogan 'It's all about the trousers', uitsluitend damesbroeken op de markt.

Para Mi richt zich met twee hoofd- en twee tussencollecties per jaar op modebewuste vrouwen. De wintercollectie 2011 bestaat onder andere uit denim, b-stretch en polyamide en zal voor prijzen tussen €79,95 en €149,95 verkocht worden bij een marge van 2.7.

Focus
Door specifiek te focussen op damesbroeken verruimt Para Mi de mogelijkheden voor vrouwen om een kwalitatieve broek te vinden. Iedere Para Mi-collectie biedt een ‘Basic’ lijn die altijd bestaat uit meerdere pasvormen, zodat er voor ieder figuur een passende broek te vinden is. De pasvormen van de lijnen ‘City’ en ‘Fancy’ zijn ieder seizoen anders.

Retail
De broeken uit het basisprogramma zijn het gehele jaar door volgens het N.O.S. principe verkrijgbaar. Naast de verkoop ‘langs de weg’, worden de broeken ook vanuit de showroom in het World Fashion Centre in Amsterdam verkocht.

Verkoopinformatie:

WFC 04.05.21
1060 CH Amsterdam
020 614 0040
nfo@parami.nu