TOP

Nieuw modeagentschap Walhallabrands

Carin van de Weerd is na jaren ervaring bij merken als GSus, Object en Vila een eigen modeagentschap begonnen: 'Walhallabrands'.

Carin van de Weerd vertegenwoordigt via Walhallabrands drie merken:

Rules by Mary: uit Zweden, Stockholm. Vrouwelijk met een knipoog in het midden/hogere segment, met twee collecties per jaar. Marge gemiddeld 2.5.

Mina UK: ‘Hottest brand from Londen’ gespot bij celebrities als Sienna Miller, Keira Knightly, Kylie Minogue, Kimberly Stewart, en Paris Hilton. Veel jurkjes. Heel fris met kleuren, vlinders, bloemen en pauwenveren. Voornamelijk korte termijn collecties. De winkels bevinden zich in het midden-hogere segment. Verkoopprijs €69-€99 euro. Dit merk ligt in Londen bij Topshop en bij ASOS.com. Met een calculatie van gemiddeld 2.7.

Per januari 2010 zal ook het merk Oneteaspoon uit Sydney het pakket versterken. Dit merk is erg populair in Australie, maar het ligt ook bij onder andere Topshop Londen. Het heeft twee collecties per jaar, met een calculatie van gemiddeld 2.6 en is een mix van verschillende looks; jeans, sexy, rock&roll, edgyness, en word veel gespot bij celebs als Nicole Richie, en Mischa Barton.

Showroom via Fancy Farmers:
MS van Riemsdijkweg57
1033 HC Amsterdam