TOP

Nieuw merk kinderkleding: Juggle Angels

Het nieuwe Belgische label Juggle Angels lift mee op 'een beetje van jezelf, een beetje van ...': voor meisjes die héél graag zelf met hun kleren bezig zijn. Dus gaan we vandaag voor de bomenklimster of de voorbeeldige meid?

Juggle Angels brengt een collectie jurkjes met verwisselbare ‘kits’ waarmee je het overgooiertje naar elke smaak kunt aanpassen. ‘Slow-wear’ volgens de maaksters en ‘een slimme manier om verantwoord te consumeren zonder aan creativiteit of fantasie in te boeten’.

Basisjurkje met 44 combinaties
Het Juggle Angels-jurkje kan voor elke gelegenheid worden aangepast. De basisjurk is er in marineblauw, adriatisch blauw, koraalrood en mauve. Daarbij zijn 11 verschillende pakketjes in katoen te verkrijgen, met telkens een kraag, een versiering voor de zakken en panden voor de zoom van het jurkje. In totaal levert dat 44 verschillende combinaties.

Via de facebookpagina hopen de ontwerpsters Christine-Aurore en Simona hun doelgroep te betrekken bij hun volgende collecties. De collectie is nu nog exclusief verkrijgbaar via de website http://www.juggleangels.com/. Levering via de winkelier is in overweging.