TOP

Nieuw logo en winkelconcept voor Bever

Voor 2011 heeft sport- en outdoorspecialist Bever zeker goede voornemens. Alle 34 winkels worden dan stapsgewijs voorzien van een nieuw logo en winkelconcept. Een maand voor de jaarwisseling mocht Bever Nijmegen al de aftrap doen. Zaterdag 4 december 2010 opende deze Bever opnieuw haar deuren.

Bever Nijmegen in de Marikenstraat is niet alleen aan de buitenkant van een nieuwe look voorzien, ook achter de deuren schuilt een volledig vernieuwde winkel. Reden voor een feestelijke heropening de dag voor Sinterklaas. Andere Bever-vestigingen zullen in het nieuwe jaar snel volgen want Nederlands outdoorspecialist vindt het na 33 jaar de hoogste tijd om alle 34 Bevers van een nieuw winkelconcept en logo te voorzien. Ook wordt de verkooporganisatie versterkt, komt er een nieuwe marketingstrategie en een verbetering op het gebied van automatisering en logistiek.

Bever facts

Bever werd in 1977 opgericht door voormalig eigenaar Fred van Olphen. De formule staat bekend als specialist voor iedereen die buiten actief wil zijn. De outdoorketen is tegenwoordig in handen van branchegenoot AS Adventure (onderdeel van de Britse private equitygroep Lion Capital). Frederic Hufkens liet eerder aan de Belgische krant ‘De Tijd’ weten dat het de bedoeling is dat er 20 Bever winkels op korte termijn bij komen.