TOP

Nieuw kinderlabel: Lily-Balou

Lily-Balou is een nieuw kinderlabel op de Nederlandse markt en verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 116. De collectie bestaat uit diverse basismodellen in zes vrolijke kleuren.

Met het van oorsprong Belgische kinderlabel Lily-Balou wil ontwerpster Anne de Smedt kinderen de tijd geven echt kind te zijn. “Why grow up?”, is dan ook de gedachte achter het nieuwe label dat ontworpen, gepast en getest is in buurland België.

Alle artikelen worden gemaakt van zachte en makkelijk te onderhouden stoffen zoals katoenvelours en rib jersey en zijn verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 116. De broekjes uit de collectie bevatten geen knoopjes of ritsen, wat volgens de ontwerpster het zindelijk worden van de peuters en kleuters bevordert.

Iedere collectie van Lily-Balou bestaat uit een reeks basismodellen in zes verschillende kleuren. Deze modellen komen ieder seizoen terug, aangepast naar zomer- of wintervarianten. De eerst collectie is vanaf zomer 2011 verkrijgbaar via de webshop en diverse verkooppunten.

Meer informatie:
Anne de Smedt
T: 003 498 594966
E: Anne@lilybalou.be