TOP

Nieuw in Nederland: Poler Outdoor Stuff

Het outdoor lifestylemerk Poler is vanaf de zomercollectie 2014 ook verkrijgbaar in Nederland. Het merk brengt een uitgebreide collectie kleding, accessoires, tassen en campingartikelen.

Het Amerikaanse Poler Outdoor Stuff mixt outdoor met lifestyle en fun. Het merk richt zich op mensen die ‘wereldwijd avonturen beleven in jeans, T-shirt en sneakers’. Van kamperen in de natuur tot feesten op festivals. Poler staat ook wel bekend als #campvibes en won in Europa de Ispo ‘brand new award for the style category’.

Slaapzak en jas

Poler werkt niet seizoensgebonden; de producten zijn het hele jaar door te gebruiken. Bekend voorbeeld van een typisch Poler-artikel is de Napsack: een slaapzak, die je ook kunt gebruiken als jas, met een borstzak voor een telefoon en een opening voor een hoofdtelefoon.

Poler x Nike

Poler Outdoor Stuff gaat daarnaast regelmatig samenwerkingen aan met andere merken en ontwerpers. Nieuwste in de reeks is een samenwerking met Nike voor twee jaar, waarvan de eerste artikelen deze herfst te koop zijn. De Poler x Nike collectie bestaat uit een jack, broek, T-shirts, hoodies en sneakers in de kleuren van de kenmerkende Camo-print van Poler.

Urban Outfitters

In de Verenigde Staten is Poler verkrijgbaar bij Urban Outfitters en Karmaloop. De Nederlandse importeur is Wendelfred uit Zoetermeer, dat ook de merken Penfield, CLAE, Levi’s skateboarding collection en Yumaki in Nederland distribueert.