TOP

Nieuw dameslabel Dragons in the Sky

Verfrissend, vrouwelijk en sportief zijn de kernwoorden voor het nieuwe dameslabel Dragons in the Sky, dat komende editie van de modefabriek voor het eerst de collectie voor winter 2010-2011 zal presenteren.

Dragons in the Sky is een nieuw Nederlands merk dat een totaalcollectie heeft ontwikkeld waarbij veel aandacht is besteed aan opvallende details en een vrouwelijke belijning. Voor komende winter is er vooral gebruik gemaakt van soepel vallende jerseys, sweats en knits in wol/katoen mix, in combinatie met kant, denim, streep en ruit voor een fancy contrast. Daarnaast zijn dikkere grove breisels gebruikt voor lange en korte vesten.

De collectie is opgebouwd rond drie kleurthema’s, waarin diverse kleuren taupe, navy, antraciet en grijs- melange de basiskleuren zijn en gecombineerd worden met accentkleuren als knalblauw, cyclaam, oranje /rood en groen/grijs. Naast geweven stijlen waarin we mooie getailleerde sportieve modellen zien, bevat dit merk een jersey pakket in katoen/lycra, waarin zowel effen als geprinte jerseys voorkomen.

Dragons in the Sky brengt twee collecties per jaar. Door de finishing touch,de stof- en materiaalkeuze en het hoge draagcomfort, heeft Dragons een commerciële collectie verwezenlijkt met een eigenzinnige, hoogwaardige en sportieve uitstraling voor de vrouw vanaf 30. Het merk zal te zien zijn op Modefabriek, segment Authentic.

Verkoopinformatie: 020 6140700