TOP

Nieuw concept: de kinderkleding-catwalkparty van Bij Izzy

Af en toe duikt er weer eens een leuk nieuw initiatief op in de mailbox van Bengels. Ditmaal is het een catwalkparty met kinderkleding van Bij Izzy, bedoeld voor kinderen, moeders en hun vriendinnen.

Voor moeders die het gestoei in een pashokje erg vermoeiend vinden is er nu de catwalkthuisparty van Bij Izzy. Bettina Jonker, oprichster van de webwinkel zorgt met haar kledingverkoop via een thuisparty met catwalk voor een leuke middag of avond met kind(eren) en vriendinnen.

Hoe gaat het er precies aan toe: Bij Izzy komt naar de gastvrouw toe met nieuwe kleding en de bijbehorende pasmodellen. Daar geven de gastvrouw en de andere gasten aan wat ze leuk vinden voor hun kind. Bij Izzy tovert de kinderen om en leert ze hoe ze over de catwalk moeten lopen. Als alle kinderen klaar zijn, wordt de kleding op stoere muziek geshowd over een rode loper.

“Kleding passen met kinderen wordt weer een feestje”, meent Bettina Jonker. “Als echte mannequins lopen jongens en meiden over een catwalk, want echt, ook jongens vinden het stoer. Ouders kijken ondertussen toe onder het genot van een drankje. Wie droomt daar nou niet van”, vertelt Bettina.
De party is gericht op de verkoop van kleding, waarbij de gastvrouw korting krijgt op haar aankopen. Een kinderkleding catwalkparty is al mogelijk vanaf 5 personen.

Op twitter.com/BijIzzy kun je volgen hoe het Bettina Jonker vergaat met haar party’s.