TOP

Nieuw: Björn Borg Sport

De populaire onderbroekjes van het Zweedse merk Björn Borg zijn al 10 jaar lang in Nederland niet aan te slepen. Tijd voor uitbreiding moeten die Zweden gedachte hebben. Samen met het Nederlandse Dutch Brand Management (DBM) starten ze deze maand in Nederland het bedrijf Björn Borg Sport en introduceren ze de Björn Borg sportkledinglijn.

Het idee om een afzonderlijk bedrijf in Nederland op te zetten past in de Björn Borg strategie. Het bedrijf wil in Stockholm haar pijlers vooral gaan richten op ondergoed. “We gaan Björn Borg Sport opzetten met onze Nederlandse distributeur DBM, omdat zij al succesvol de dameslijn van Björn Borg hebben opgezet en uitgebouwd”, aldus Björn Borg CEO Arthur Engel.

Sportcollectie

DMB zal in Europa de leverancier worden voor Björn Borg Sport. Tijdens de zomereditie van Bread en Butter in Berlijn zal de collectie gepresenteerd worden. De collectielijn Björn Borg Sport is voor zowel mannen en vrouwen en de kleding is bedoeld voor sporten als tennis, hardlopen, fitness en sportieve vrijetijdsbesteding