TOP

Nieuw babycadeaumerk:Younik&i

Nederland is een nieuw babymerk rijker. Younik&i is een idee van Gabriëlle Werner die een merk wilde neerzetten met een hoog cadeaugehalte.

Toen ze tijdens een zoektocht naar een leuk kraamcadeau niet kon slagen, vatte Gabriëlle Werner het plan om zelf een babymerk op de markt te brengen. Het moest een merk worden dat leuk is om te geven en te krijgen, iets met ene hoog cadeaugehalte dus en met een druk op de knop te versturen naar de nieuwe moeder. Het werd een collectie met rompers, T-shirts, geboortestenen en schilderijtjes en door de ruim 15 jaar ervaring als designer voor verschillende merken en retailers en als freelance designer zit het met de grafische prints en verfijnde bloemenprints van Gabriëlle wel goed.

Levering aan de winkelier

De collectie is op dit moment verkrijgbaar in de webshop, maar zal straks ook in de winkels liggen. Gabriëlle Werner legt uit: “Je kunt als startend label bijna niet meer om een website of webshop heen. Het is voor mij een goede manier om Younik&i door heel Nederland uit te rollen. Zeer binnenkort ga ik met de collectie onder mijn arm een aantal winkels langs.”