TOP

Nickelson breidt team uit met Feven Mekonen

Het Nederlandse merk Nickelson heeft expansieplannen. Om de bijbehorende retailactiviteiten in goede banen te leiden heeft het merk een nieuwe aanwinst gevonden voor haar verkoopteam. Per 1 november 2012 is Feven Mekonen in dienst getreden als Retail Manager bij Nickelson.

De Nederlandse winkelportefeuille vergroten en nieuwe winkelconcepten lanceren kan alleen onder leiding van een ervaren retail manager. Nickelson denkt in Feven Mekonen de juiste persoon te hebben gevonden. Mekonen heeft verschillende functies in de retail bekleed, waaronder Area Manager bij New Yorker en Retail Manager bij Desigual. “Ik ben ongeveer 12 jaar werkzaam in retail, daar ligt mijn passie en motivatie. We gaan met Nickelson een forse expansie inzetten met als eerste doelstelling een grote Flagship Store openen in Amsterdam”, aldus Feven Mekonen.

Over Nickelson
Nickelson is opgericht in 1985 en is een fris, energiek, stoer en uitgesproken merk, wat van oorsprong bekend is om zijn (leren) winterjassen. Nickelson heeft een dames-, heren- en sinds kort ook een kinder- en schoenenlijn waarbij kwaliteit, stijl en identiteit de kernwoorden zijn van elke collectie. Dit komt tot uiting in de trendy, modieuze, vernieuwende en eigenzinnige collectie die wordt gemaakt van mooie materialen in combinatie met opvallende badges, borduursels en opvallende kleuren.