TOP

New Yorker brengt kledinglijn van KLUB7 op de markt

New Yorker brengt een exclusieve kledinglijn uit van de kunstenaarsgroep KLUB7. Deze 'Serious Fresh' kledingcollectie ligt nu in de kledingwinkels.

De uit Halle en Berlijn afkomstige kunstenaars en designers van de Urban-Art groep KLUB7 zijn bekend in de hedendaagse kunstscene in Europa. Al meer dan tien jaar werken deze kunstenaars samen. Door de combinatie van verschillende stijlen uit Comic, Urban Art en Illustration, schept KLUB7 visuele werelden. De groep beoefend verschillende disciplines,zo produceert hij zijn eigen muziek, creëert nieuwe grafieken en motieven en grafische lettertypes.

De kleidngcollectie omvat T-shirts, sweatjacks en -shirts en accessoires. De shirts en sweatjacks vallen op door hun opvallende en individueel vormgegeven front- en alloverprints. Het kleurenpalet toont klassieke kleuren zoals zwart en grijs vermengd met krachtige neonkleuren in lila, groen, roze en blauw. Een deel van de opbrengst van de verkochte kledingstukken gaat naar instellingen die strijden tegen kinder- en jeugdarmoede.