TOP

Net-a-porter verkoopt Google Glass met designs van Von Furstenberg

De Europese online modewinkel Net-a-porter.com is de aller eerste winkel die de Google Glass gaat verkopen aan derden. De collectie is ontworpen door Diane von Furstenberg en is vanaf 23 juni verkrijgbaar.

De Belgisch-Amerikaanse modeontwerpster Diane von Furstenberg heeft voor Google Glass twee monturen ontworpen in vijf kleuren met acht glazen en ingegraveerd met het DVF-logo. De Europese online modewinkel Net-a-porter.com is de aller eerste winkel die de brillen mag verkopen aan derden. Naast gewone brillen zijn er ook twee zonnebrillen ontworpen. Het is niet gek dat Von Furstenberg gevraagd is voor deze klus. In september 2012, in de beginperiode van de Google Glass, liepen modellen van Von Furstenberg met de bril op over de catwalk om hun uitzicht te laten zien. Vanaf 23 juni is de Google Glass te vinden in het assortiment van Net-a-porter.com. Er hangt een prijskaartje aan van rond de 1.250 euro.

Andere designers
Google Glass is hard bezig met het design van de brillen. Zo heeft het bedrijf hiervoor al samengewerkt met Ray-Ban en Oakley en haalde het Ivy Ross binnen, wie eerder werkte bij Calvin Klein en GAP.