TOP

Negenjarige wint ontwerpwedstrijd Wehkamp

Carine van Hussen heeft de kinderbadmodedesignwedstrijd van Wehkamp gewonnen. Het ontwerp van de negenjarige werd via Facebook door het publiek uit 700 inzendingen als beste aangewezen.

De bikini van Carine van Hussen zal vanaf voorjaar van 2012 verkocht worden bij wehkamp.nl. Carine mag meekijken met het productieproces van haar bikini en wint een dagtocht naar het strand met haar hele klas. “We waren als jury onder de indruk van het zelfgetekende, ingewikkelde dessin van de bikini. In het ontwerp zit een mooie tekening van open en dichte vlakjes, lijntjes en vormpjes. Ondanks dat het ontwerp in één kleur is, is het toch heel sprekend. Dat is erg knap gedaan”, vindt juryvoorzitter José Metz (Category Manager Beachwear wehkamp.nl).

Wehkamp op Facebook

Aan de wedstrijd konden kinderen tussen 6 en 12 jaar meedoen. Met behulp van een kleurplaat kon het ontwerp voor een bikini, badpak of zwembroek worden ingezonden, waarna de vakjury de beste vijf ontwerpen heeft genomineerd. Van 30 september tot 12 oktober kon het publiek via de Facebook-pagina van wehkamp.nl stemmen op een van de finalisten.