TOP

Nationale Jeansdag: spijkerbroeken in de picture

Vorig jaar werd de Nationale Jeansdag – georganiseerd door Linda en Levi’s – voor het eerst gehouden. Door het grote succes vindt het ook dit jaar weer plaats op zaterdag 21 maart.

“Gemiddeld hijst een vrouw zich in tien spijkerbroeken voordat ze de juiste maat in combinatie met het geschikte model heeft gevonden”, laten Levi’s en Linda via een persbericht weten. Daarom vieren de twee op zaterdag 21 maart voor de tweede keer de Nationale Jeansdag. Op deze dag kun je bij meer dan tachtig winkels – waaronder de Bijenkorf, Men at Work, We Are Labels en Van Dijk – op vertoon van de coverpas van het maartnummer van Linda, twintig procent korting krijgen op de heren- en damescollectie van Levi’s.

Feest op hoofdkantoor van Levi’s

Daarnaast zijn ook tachtig vrouwen uitgekozen die op deze dag de Nationale Jeansdag mogen vieren op het hoofdkantoor van Levi’s in Amsterdam. De dag wordt gevuld met verschillende activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld hulp krijgen van jeansspecialisten voor het vinden van de perfecte spijkerbroek maar je kunt ook langs een van de kappers of visagisten. De tachtig winnaressen zijn al gekozen.

#NJD2015

Levi’s en Linda roepen mensen op om de gekochte broek op de Nationale Jeansdag te delen op social