TOP

Najaarsbeurs van inkoopcentrum Trade Mart in Utrecht

Trade Mart Utrecht houdt van 30 augustus tot en met 1 september weer de jaarlijkse Najaarsbeurs. Het inkoopcentrum in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht presenteert dan de nieuwste wintercollecties.

Trade Mart Utrecht is een inkoopcentrum voor de non food detailhandel met zeven etages woon-, & modeaccessoires, sieraden, horloges, cadeaus en speelgoed. Het inkoopcentrum is doorgaans op maandag geopend (geldt niet voor alle etages) én tijdens specials events, zoals de Nieuwjaarsbeurs, Voorjaarsbeurs, Zomerbeurs en Najaarsbeurs.

De Najaarsbeurs wordt door veel exposanten aangegrepen om nieuwe producten te lanceren. Mongo komt met een nieuwe collectie exclusieve jassen van oud zeil: Mongo Nautic. Flirty & Fabulous introduceert het schoenenmerk Redfoodshoes, met schoenen met inklapbare zool die daardoor in een handtas passen. Verder is het deze Najaarsbeurs mogelijk om een gratis kleurenadvies van kleurconsulenten te krijgen en maken bezoekers dagelijks kans op het terugwinnen van het hele aankoopbedrag van hun order.

Het inkoopcentrum is van 30 augustus tot en met 1 september open van 10 tot 18 uur en op maandag zelfs tot 21 uur.