TOP

Najaarsbeurs Trade Mart Utrecht

Van 5 tot en met 7 september is het weer tijd voor de Najaarsbeurs van Trade Mart Utrecht, inkoopcentrum voor onder andere modeaccessoires, interieurspullen, speelgoed en cadeau-artikelen.

Tijdens deze editie van de Najaarsbeurs van Trade Mart Utrecht wordt de geheel gerestylede tweede etage Fashion Accessories officieel in gebruik genomen. Verder is de trendvisie van trendvoorspeller Lidewij Edelkoort voor 2011 uitgewerkt op de beursvloeren en in de diverse standpresentaties. Alle trends staan in het teken van genieten, wellness en rust. Eco speelt een grote rol. Op de zevende etage staan alle exposanten gegroepeerd die MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) hoog in het vaandel hebben staan.

Aanbod

Trade Mart Utrecht omvat zeven verdiepingen en bevindt zich in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht. Het inkoopcentrum heeft een uitgebreid aanbod met non-food retailproducten. Voor modewinkels is de vernieuwde etage Fashion Accessoires het meest interessant. Maar de etage Home & Living heeft wellicht een interessant aanbod voor lifestylewinkels en de etage Toys & Trends voor kindermodedetaillisten. Op vertoon van een KvK inschrijving en betaling van € 22,50 ontvangen detaillisten een jaarkaart en kunnen ze een jaar lang de Trade Mart bezoeken. Elke volgende jaarkaart die ze aanschaffen kost 10 euro.