TOP

Nabholz lanceert vrouwenlijn

Het Zwitserse jassenmerk Nabholz lanceert vanaf de zomercollectie 2015 een vrouwenlijn, met hetzelfde cleane, tijdloze handschrift als de mannencollectie. De Kleijn Trading is de Benelux-agent voor beide collecties.

De eerste vrouwencollectie van Nabholz bestaat uit negen jassen, waarin functionaliteit en mode elkaar ontmoeten en die zowel elegant als sportief zijn. De jassen zijn winddicht, waterafstotend en toch ademend. De basis is het ‘All-Season’- principe: een optioneel binnenjack kan elk item veranderen van zomerjas in winterjas. De eerste vrouwencollectie bestaat uit jacks, trenchcoats en parka’s, met winkelverkoopprijzen van €499,- tot €599,-.

Nabholz zomer 2015 

Groot enthousiasme

“Het was ons al een tijdje duidelijk dat we de succesvolle combinatie ‘function meets fashion’ wilden aanbieden aan zowel mannen als vrouwen. Daarin werden we aangemoedigd door het grote enthousiasme waarmee onze limited editions voor vrouwen zijn ontvangen, die werden geproduceerd als onderdeel van verschillende sponsorschappen,” zegt Andreas Caduff, directeur van Nabholz.

Nabholz zomer 2015 

Tijdloze elegantie

Het premium Zwitserse merk Nabholz bestaat sinds 1821 en is een van de oudste sportswearmerken ter wereld. In 2011 werd het merk opnieuw gelanceerd met een jassencollectie voor mannen. De focus ligt op premium fashion met een simpele urban stijl. Clean en nonchalant, met een tijdloze elegantie. Agentuur De Kleijn Trading was al de agent voor de mannencollectie van Nabholz en zal ook de nieuwe vrouwenlijn vertegenwoordigen in de Benelux.