TOP

My Jewellery opent winkel in Utrecht

Het Nederlandse sieraden- en modelabel My Jewellery heeft op zaterdag 1 oktober haar 2016 tweede winkel geopend in het centrum van Utrecht. Een derde winkel staat op korte termijn op de planning.

De nieuwe winkel van My Jewellery zit in een opvallend art-deco pand op het Oudkerkhof in Utrecht. Het is de tweede winkel van het merk, dat in november 2015 een winkel opende in het centrum van ’s-Hertogenbosch. In deze stad zit ook het hoofdkantoor van My Jewellery.

My Jewellery Utrecht (6) My Jewellery Utrecht (5)

Nadat de eerste winkel een succes bleek, besloot oprichter Sharon Hilgers meer winkels te openen. De derde winkel opent begin november in Breda. “We willen als merk groeien en dat kun je het uiteindelijk het beste doen door fysiek aanwezig te zijn in de winkelstraat. Online blijft natuurlijk onze focus, via de winkels willen we vooral een nieuwe doelgroep aanboren en de huidige klanten nog meer proberen te binden aan ons merk”, zegt zij in een persbericht.

My Jewellery Utrecht (7) My Jewellery Utrecht (2)

My Jewellery is in 5 jaar uitgegroeid van hobby tot volwaardig merk met een webshop, 400 fysieke verkooppunten en een grote online community. Het merk heeft meer dan 140.000 fans op Facebook en bijna 60.000 volgers op Instagram. Behalve sieraden verkoopt het merk ook kleding, schoenen, tassen, sjaals, riemen, zonnebrillen en telefoonhoesjes. Sharon Hilgers stond in de halve finale van de Shell Livewire Awards, ze werd gevraagd door RTL Boulevard als sieradenexpert en is genomineerd voor Sprout 25 meest succesvolle ondernemers onder de 25 jaar en de Viva 400 lijst met vrouwelijke ondernemers.

My Jewellery Utrecht (12) My Jewellery Utrecht (15) My Jewellery Utrecht (16) My Jewellery Utrecht (18)