TOP

Muy Malo schrijft ontwerpwedstrijd uit

In december 2011 wordt de eerste collectie van de gloednieuwe cocktailcollectie van Muy Malo uitgeleverd. Ter ere daarvan heeft het kinderlabel een ontwerpwedstrijd uitgeschreven.

Meisjes tussen 4 en 12 jaar worden uitgedaagd om hun mooiste, origineelste en vrolijkste jurkje te ontwerpen. Er zijn drie prijscategorieën: 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. Voor elke categorie heeft Muy Malo een jas uit de wintercollectie als prijs. De tekeningen zullen getoond worden op de facebookpagina van Muy Malo

Cocktailcollectie

De nieuwe cocktailcollectie is bedoeld voor alle feestdagen, communie en andere feestelijke gelegenheden. De inspiratie voor de collectie komt uit het chique Deauville van de jaren twintig van de vorige eeuw. Het materiaalbeeld is luxe en met Frans kant en band, katoenen voile, javanaise, ajours en broderie anglaise. De kleuren met wit en heldere pastels in de hoofdrol zorgen voor de feestelijke dimensie. De styling met printjes,  accessoires en een knipoog is ook echt Muy Malo. De Muy Malo cocktail collectie is verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 164.

Facebook

Meer informatie over de ontwerpwedstrijd is te vinden op de Muy Malo Facebook pagina. Ga voor meer informatie en inspiratie naar . Je kunt Muy Malo tegenwoordig ook ‘liken’ op Facebook.