TOP

Mud Jeans wint NCD ‘Change Award 2013’

Afgelopen vrijdag 13 december heeft Mud Jeans de ‘Change Award 2013’ gewonnen tijdens het jaarlijkse congres van de NCD, de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren.

Mud Jeans heeft van de drie genomineerden de ‘Change Award 2013’ gewonnen omdat de jury vond dat hun concept meerdere vernieuwingen in zich draagt. De andere genomineerden waren daglichtprofessional Techcomlight met hun SmartLed en Cup Engineering, een onderneming voor asfalt, met de Sprider.

Jury

Alle 200 deelnemers van het Change in Business Congress stemden mee en uiteindelijk bepaalde de jury de winnaar. Wat de NCD betreft is Mud Jeans een échte ‘Changer’ die laat zien dat bewust en positief zaken doen en ondernemerschap goed samengaan. 

NCD-voorzitter

“Mud Jeans laat zien dat ook in de traditionele keten van de kledingindustrie wezenlijke vernieuwingen zijn in te passen”, laat NCD-voorzitter Ron Steenkuijl weten in een persbericht.

Bert van Son

In hetzelfde persbericht laat Bert van Son, directeur van Mud Jeans weten: “Wij zijn heel erg blij met deze award. Het bevestigt dat ons Lease a Jeans concept voor daadwerkelijke verandering zorgt in de kledingbranche, van verbruik van gebruik.”

Mud Jeans

Mud Jeans maakt sinds 2008 eerlijke mode. Het Nederlandse modelabel wil duurzame producten produceren op basis van biologische grondstoffen, fairtrade en goed arbeidsomstandigheden in de fabrieken.

Deze modemerken zijn ook duurzaam. 

NCD

De NCD staat voor ‘Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren’, een platform voor leiderschap en toezicht in Nederland. De uitreiking van de ‘Change Award’ is een onderdeel van de NCD.