TOP

MS Mode plaatst internetzuil in fysieke winkel

Online shoppen kan bij MS Mode vanaf nu ook in de fysieke winkel: de keten gaat internetzuilen met betaalsysteem plaatsen in de winkel.

Klanten bij MS Mode kunnen vanaf nu een kledingstuk dat in de fysieke winkel niet meer beschikbaar is direct online bestellen via de internetzuilen met betaalsysteem die de keten in de winkels gaat plaatsen. Nu zijn de zuilen nog in testfase: 10 winkels hebben er nu een staan. De rest van de 400 Europese winkels volgt in de loop van dit jaar.

De resultaten uit de testfase zijn positief, aldus MS Mode. Klanten die zowel online als offline winkelen geven gemiddeld drie keer zoveel uit als klanten die alleen online kopen. Ook geven ze anderhalf keer meer uit dan klanten die alleen in de fysieke winkel kopen. Dit komt doordat de omnichannel-klant vooral vaker koopt, zo vertelt Noor de Bruijn, directeur marketing en e-commerce van MS Mode vertelt tegen Adformatie.

Zij vertelt verder waarom het bedrijf is gestart met de internetzuilen: “Op deze manier hebben klanten niet alleen vanaf tablet en smartphone altijd toegang tot ons hele assortiment, maar ook direct vanuit de winkel. Met deze combinatie van winkel en webshop combineren wij het beste uit twee werelden en tillen we het gebruikersgemak en het winkelplezier van onze klanten naar een nog hoger niveau.”

Bekijk hier hoe het systeem in zijn werk gaat: