TOP

MPHVS x Groos: nieuwe shopervaring

Sinds vrijdag 17 april 2015 kunnen modeliefhebbers in Rotterdam bij Groos kennis maken met een nieuwe manier van shoppen. Samen met het innovatieve modemerk MPHVS presenteert de conceptstore zijn visie op de toekomst van de kledingindustrie.

Het is geen doorsnee shopervaring die MPHVS en Groos bieden: kledingstukken worden in een showroomsetting bekeken en zijn daarna op maat te bestellen. Met behulp van het personeel kiest de klant de beste outfit en worden de maten opgenomen. Met lasersnijders worden de kledingstukken en prints uit stof gesneden en binnen tien dagen krijgt de klant een item thuisgestuurd dat precies past.

Recycling

De duurzame collectie van MPHVS wordt volledig lokaal geproduceerd met behulp van de modernste technologieën. Alle stukken zijn vervaardigd uit één enkel materiaal. Daardoor is recycling mogelijk. Klanten worden uitgenodigd om kledingstukken terug te sturen naar MPHVS als ze klaar zijn voor iets nieuws. Het merk zorgt er voor dat alles wordt hergebruikt in een nieuwe collectie.

Minimalistisch

De minimalistische zwart-witte outfits van MPHVS zijn totaal anders dan we gewend zijn van duurzame kleding. Met uitgesneden prints geïnspireerd door architectuur gaat deze collectie expres in tegen de ‘vroeger was alles beter’ mentaliteit van traditionele organisch duurzame kleding.

MPHVSMPHVSMPHVSMPHVSMPHVSMPHVS