TOP

Moodstreet zomercollectie 2012

Moodstreet laadde een Volkswagencampertje vol met neon surfplanken, geruite dekens en flipflops en trekt voor zomer 2012 langs de zonnige Australische Oostkust.

Moodstreet Girls
Het thema Beachbunny voor meisjes omvat voor zomer 2012 volop felle kleuren als turkoois en pink met fluorescerend oranje als accent. De collectie is bont met retrodessins in multikleuren, gedessineerde poplins, schuine strepen in multi kleuren en een tweekleurige ruitjes gaan prima samen voor de ultieme beachlook. Er zijn tuniekjes en jurkjes, maar ook tops met artwork van vissen, pin-up girls, kangaroes met snorkel en flippers aan om de show te stelen op het strand. Blauwpaarse tinten en accentkleuren zoals roze geven een retro surfgevoel. Gebleekte denim hotpants en een jersey jumpsuit in een alloverprint vormen de highlights.

Moodstreet Boys
Voor jongens kreeg de collectie voor zomer 2012 de themanaam Outback Jack. Indigo en felblauw zijn de hoofdkleuren met accenten van limoen en verwassen roze. De collectie omvat laaghangende chino’s in stoere verwassen ruiten en chino’s die gedragen worden met opgerolde pijpen die gecombineerd kunnen worden met flipflops. Relaxed zijn de verwassen of gepeachte shirts met stoere surfing artworks. Met een loshangend denim overhemd met de nieuwe driekwart mouw daar overheen gedragen en prints van tropische vissen en haaien zijn ze klaar voor het volgende avontuur.

Moodstreet is er voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Het merk maakt zich sterk voor een eerlijke en duurzame productie en is aangesloten bij Made-By.

Info: Moodstreet > 0162-690050, www.moodstreet.nl