TOP

Monique van Heist lanceert ‘hello fashion’-collectie

Modeontwerpster Monique van Heist lanceert op 28 mei haar nieuwste project 'hello fashion' in Why Not in Amsterdam. De collectie is van 9 tot en met 30 mei te koop in de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

‘Hello fashion’ is een doorlopende collectie van ‘Monique van Heist– klassiekers’ waarmee zij het modesysteem wil uitdagen. De ontwerpster maakt niet alleen kleding, maar ook accessoires en lifestyleproducten zoals meubilair, make-up advies en recepten. De collectie is onbeperkt beschikbaar en daarmee stelt Monique de gesuggereerde vergankelijkheid van mode aan de kaak.

De kleding van Monique is van 11 tot en met 24 mei in de hoeketalage van De Bijenkorf op de Dam in Amsterdam te bewonderen. Bij het ‘hello fashion’ project hoort een losbladige catalogus en bij elke lancering van een nieuw item hoort een supplement. Zo kan de ‘hello fashion’ catalogus uitgroeien tot een Monique van Heist-bewaarobject.

Van Heist, die is afgestudeerd aan het Fashion Institute Arnhem, was in 2008 de grote winnaar tijdens de Dutch Fashion Awards. Zij won zowel de Mercedes Benz Dutch Fashion Award, de Dutch Media Award als de Incubator Award. Een onderdeel van de Mercedes Benz Dutch Fashion Award is een samenwerking met De Bijenkorf.