TOP

Monique van Heist in de Bijenkorf met Hello Fashion

De nieuwe collectie van Monique van Heist, 'Hello Fashion', is van 11 tot en met 24 in de hoeketalage van de Bijenkorf op de Dam te bewonderen. Liefhebbers van haar doorlopende collectie kunnen deze tot 30 mei aanschaffen in de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

De ‘Hello Fashion’ ontwerpen zijn onbeperkt beschikbaar waarmee Monique van Heist de gesuggereerde vergankelijkheid van mode aan de kaak stelt. De ontwerpster maakt niet alleen kleding, maar ook accessoires en lifestyleproducten, zoals meubilair, make-up advies en recepten.

Bij het ‘Hello Fashion’-project hoort een losbladige catalogus en bij elke lancering van een nieuw item hoort een supplement. Zo kan de ‘Hello Fashion’-catalogus uitgroeien tot een Monique van Heist- bewaarobject.

Van Heist, die is afgestudeerd aan het Fashion Institute Arnhem, was in 2008 de grote winnaar tijdens de Dutch Fashion Awards. Zij won zowel de Mercedes Benz Dutch Fashion Award, de Dutch Media Award als de Incubator Award. Een onderdeel van de Mercedes Benz Dutch Fashion Award is een samenwerking met De Bijenkorf