TOP

Monique Collignon ‘MC Light collectie’ exclusief voor Wehkamp

Monique Collignon heeft haar nieuwe voorjaars- en zomercollectie gelanceerd op wehkamp.nl. De designer wil met deze nieuwe 'MC Light collectie' couture toegankelijk maken voor de modebewuste vrouw met een kleinere portemonnee.

De collectie, die uit 40 items bestaat, zal alleen te koop zijn via Wehkamp. “Plannen voor uitbreiding naar het wholesalekanaal zijn er op dit moment niet”, meldt een werknemer van Monique Collignon. MC Light werd in januari voor het eerst getoond op de AIFW.

“Voile jurkjes op knielengte in zachte pasteltinten, bijpassende jasjes, pantalons en rokjes, pumps en ballerina’s”, beschrijft de ontwerpster de collectie in een persbericht. “De iconische afgeleiden van mijn couturestukken worden gelimiteerd geproduceerd.”

“Exclusieve ontwerpen van top-designers. Iedereen wil het, maar in crisistijd is de consument voorzichtig als het gaat om exclusieve en dure aankopen”, zegt Yvonne Hulst, unit manager fashion bij Wehkamp in hetzelfde persbericht. “De modebewuste vrouw kiest voor betaalbaar design. En juist op dit laatste gegeven speelt de samenwerking met Monique Collignon uitstekend in. Dat couture ook heel betaalbaar kan zijn, willen we met deze tweede MC Couture Light collectie opnieuw bewijzen.”