TOP

MODINT start dit beursseizoen met eerste buitenlandse vestiging in Kleve Duitsland

Na intensieve voorbereidingen in de eerste maanden van dit jaar, start MODINT dit beursseizoen met het aanbieden van haar dienstverlening in Duitsland.

“In het kader van ons beleid is internationalisering een speerpunt en was dit een voornemen dat al langer bestond”, aldus Frans van der Hoorn, directeur van MODINT BV en nu ook Geschäftsführer van MODINT GmbH. “De handelsstromen vanuit zowel mode, textiel als tapijt met Duitsland zijn omvangrijk en maken dit tot een logische stap in onze groeiplannen”

De dienstverlening is niet alleen gericht op de support van onze bestaande klanten voor hun zaken in Duitsland, maar wordt ook rechtstreeks aan Duitse ondernemingen aangeboden. Hiertoe is Wolfgang May aangetrokken, welke als jurist brede ervaring heeft opgedaan in de Duitse mode-industrie, laatstelijk als directielid van IGEDO Company. “Het businessmodel van MODINT bestaat niet in Duitsland en zeker in deze moeilijke tijden zal voor het creditmanagament-concept belangstelling bestaan”, volgens Wolfgang May die in Berlijn reeds de eerste positieve reacties heeft ontvangen.

MODINT loopt met deze ontwikkeling als brancheorganisatie voorop binnen de vertegenwoordigingen van de Europese creatieve industrie. Buiten Europa biedt het netwerk van het IAF (International Apparel Federation) vanuit Zeist eveneens interessante mogelijkheden voor verdere globale expansie later in dit jaar.

Kijk voor meer informatie op www.modintgmbh.de