TOP

Modeontwerper Addy van den Krommenacker wint Italiaanse modeprijs

Couturier Addy van den Krommenacker heeft de Premio Moda Award in Italië gewonnen.

Afgelopen week reisde Addy van den Krommenacker af naar Italië om zijn creaties te tonen. Na afloop van de show in de cultuurstad Città Dei Sassi/Metera mocht hij de Italiaanse modeprijs Premio Moda Award in ontvangst nemen van de Italiaanse televisiepresentatrice Veronica Maya. Deze prijs won hij voor het ‘creëren van collecties die een luxe, elegante en moderne stijl vertegenwoordigen met veel raffinement en oog voor detail’.

De modeontwerper presenteerde zijn ready-to-wear-capsulecollectie ‘Bosch bij Addy’ die uit blouses en jurken bestaat met de bekende ‘Bosch bij Addy’-print. De capsulecollectie is de betaalbare lijn van de ontwerper die online bestelt kan worden en elke drie maanden geüpdatet wordt.

Show wintercollectie in Goes

Niet alleen in Italië showt de ontwerper zijn collecties. Op zaterdag 23 september zal hij zijn couturecollectie voor komende winter en de nieuwe ready-to-wear-capsulecollectie ‘Forest’ presenteren in de Grote Kerk in Goes (Zeeland).

KLM Stola

Viktor & Rolf, Mart Visser en Jan Taminiau gingen de ontwerper al voor, maar ook Addy van den Krommenacker werkt nu samen met de Nederlandse vliegmaatschappij KLM. Het gaat om een stola die vanaf deze maand te koop zal zijn in de Businessclass van de KLM op alle trans-Atlantische vluchten. De stola kost 199 euro en wordt verpakt in een speciale cadeaudoos.