TOP

Modeondernemer lanceert app Leuke Boetiekjes

Modeondernemer Marian Heezen heeft een app ontwikkeld die consumenten helpt bij het vinden van unieke winkels. Met Leuke Boetiekjes hoopt ze de verschraling in het winkelaanbod tegen te gaan.

Marian Heezen is  naast de bedenker van de app Leukeboetiekjes ook eigenaar van de modewinkel Collona Mode in Wilp. “Ik weet uit eigen ervaring dat je als modedetaillist hard moet knokken voor je bestaan.”

“Tegelijkertijd weten we dat de consument die ouder is dan een jaar of 20 diversiteit wil. Volwassen vrouwen willen geen eenheidsworst, maar hun eigen unieke stijl vinden”, zegt Heezen in een persbericht. “Dat is lastig in winkelstraten waar het aanbod is verschraald tot een aantal grote merken en ketens die je overal ziet.”

De kleine boetiekjes die een ander aanbod hebben dan de ketens zitten vaak niet in de hoofdstraten. Heezen hoopt dat consumenten met haar app de weg naar die winkels weten te vinden door te zoeken op merk of modestijl. Ook op duurzame mode zoeken is mogelijk. “Consumenten weten op elk moment waar een leuk boetiekje is en waar interessante acties zijn.”

De app Leuke Boetiekjes is ontwikkeld samen met Modint RetaildataApp en is gratis te downloaden in de iTunes Store. Binnenkort volgt de versie voor Android.