TOP

Modemeisjes lanceren kledinglijn voor Lake Side

Modemeisjes Maria Tailor, Josh Veldhuizen en Tamara Elbaz, bekend van het programma 'Modemeisjes met een Missie', lanceren vandaag 13 februari hun eigen kledinglijn voor winkelketen Lake Side. De collectie hangt vanaf april in de winkels.

De collectie ‘Modemeisjes voor Lake Side’ is vanaf april verkrijgbaar in de 85 winkels en via de webshop van de modeketen. De kledinglijn bestaat uit jurkjes, jeans, T-shirts, shorts, blazers en blousjes.

De samenwerking
Maria Tailor vertelt over de totstandkoming van de samenwerking: “We kregen heel vaak de vraag wat wij droegen tijdens de opnames van het eerste seizoen van Modemeisjes. Toen kwamen wij op het idee om een eigen kledinglijn te ontwerpen, met onze persoonlijke favoriete items voor Spring/Summer 2012.” De modemeisjes kozen voor Lake Side met 85 winkels en een online shop. Josh Veldhuizen (Josh V) vertelt: “Wat wij als ontzettend prettig hebben ervaren is dat wij als Modemeisjes de vrijheid kregen om ons gevoel voor mode te vertalen naar een vernieuwende en volledige collectie.”

De stijlen
De kledinglijn van de Modemeisjes heeft drie verschillende stijlen. ‘City Chic’ en ‘Timeless Trendy’ is de eerste van Josh Veldhuizen. Haar kledingstijl is geïnspireerd door de stijl van mode-icoon Olivia Palermo. De stijl van Maria Tailor is ‘Leopard Gold’ en ‘Glamour Rock’. Haar grote voorbeeld is Beyoncé. “Haar outfits zijn altijd uitdagend en uitgesproken’, aldus Maria. Tamara Elbaz outfits zijn meestal zakelijk en chic. Zij omschrijft haar stijl als ‘Business Sexy’ en ‘Party Flirt’.