TOP

Modeketen The Sting investeert tien miljoen euro

Nederlandse modeketen The Sting investeert tien miljoen euro in nieuwbouw. De keten wil onder andere het huidige distributiecentrum uitbreiden. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Het huidige distributiecentrum aan de Ellen Pankhurststraat in Tilburg wordt vergroot van tien- naar zestienduizend vierkante meter. Vanuit dit distributiecentrum levert The Sting de collecties aan alle 75 filialen. “De behoefte aan extra meters is ontstaan doordat we steeds meer artikelen verkopen en dus moeten verwerken,” vertelt Marco van Muiswinkel van The Sting. “Voor dit jaar gingen we uit van tien miljoen stuks, maar het worden er 11 miljoen en komend jaar stijgt dat aantal naar 15 miljoen. Ondanks de crisis blijft onze klant zijn winkels trouw.”

Naast de uitbreiding van het distributiecentrum wordt er aan de Lizzy van Dorpweg een nieuw gebouw van tienduizend vierkante meter gebouwd. Het nieuwe pand is bedoeld voor de levering aan het buitenland. Op dit moment levert The Sting aan België en Duitsland, vanaf volgend jaar komt Engeland daarbij.