TOP

Modefabriek en Deco lanceren mannenmodeplatform MF & Deco

De Modefabriek en Retailorganisatie Deco richten tijdens de beursdagen op 25 en 26 juli samen een podium in 'MF & DECO present' dat exclusief gewijd is aan mannenmode. Zo twinig merken showen hier hun lente en zomercollectie 2011.

Het toneel van ‘MF & DECO present’ bevindt zich in het segment Department met uiteenlopende toonaangevende high-end labels en designers. De totale ruimte is open en beslaat meer dan 400m2. Meer dan 20 labels zullen hier hun allerlaatste kleding-, schoenen-, accessoires- en sieradencollecties onthullen. In ‘MF & DECO present’ kan de bezoeker een niet alleen merken ontdekken maar ook meteen orders schrijven. Deelnemende labels zijn onder meer: Adriano Goldschmied, Andy Warhol, Barbour, B.D. Baggies, Brema, Citizens of Humanity, Duchamp, Globe Trotter, Elvine, Eton, Fred Perry, Greve, Hiltl, Jake Fischer, John Smedley, Lost property & Lost Brands, Lyle & Scott, Morsecode, Morris, René Lezard, Rockford Mills en Scabal.

Over Deco
Bij Deco brand- & retailmanagement zijn 101 winkels aangesloten, die geheel zelfstandig zijn en zeer actief in het midden-hoogsegment. Ze zijn verdeeld over twee formules die Deco hanteert: Leaders in Style verbindt invloedrijke retailers in elegante mannenmode terwijl de Authentic Basis Stores zijn gespecialiseerd in jeans. Samenwerking en innovatie zijn voor Deco de sleutelwoorden. “De verbintenis met modefabriek daagt Deco uit en belooft uit te monden in een exceptioneel eigentijds project, waarbij het gevarieerde aanbod en niveau van herenmerken op de modevakbeurs in een klap wordt verhoogd”, aldus Deco in een persbericht.