TOP

Modebeurzen in Kopenhagen lanceren nieuw platform

De modebeurzen in Kopenhagen (Ciff, CPH Vision, Terminal-2 en Gallery) hebben besloten de handen ineen te slaan om Scandinavische mode verder te laten groeien.

CPH Vision en Terminal-2 lanceren in samenwerking met Ciff en Gallery de nieuwe website MyFashionWeek. Dit online platform biedt modeprofessionals de kans voordelige reizen naar en overnachtingen in Kopenhagen te boeken, inclusief gratis entree voor de beurzen.

“We hebben dit initiatief gelanceerd omdat we minder moeten praten en meer actie moeten ondernemen”, zegt Peter Fenger Selchau, ceo van CPH Vision & Terminal-2 in een persbericht.

“MyFashionWeek levert niet alleen voordelen op voor de mode-industrie, maar voor heel Kopenhagen.” Bolette Hvalsøe Olesen, salesmanager Ciff: “We zijn blij te kunnen samenwerken met de andere beurzen zodat we inkopers één portal kunnen bieden. Het is belangrijk dat bezoekers een goede ervaring hebben met onze stad en terugkomen.”  

De beursorganisaties hebben besloten de entreetickets van de beurzen te sponsoren voor iedereen die de reis via MyFashionWeek boekt.