TOP

Modebeurs CPM Kids breidt deze zomer uit

De zomereditie van CPM Kids wordt weer een tikje groter. De kindermodebeurs krijgt een eigen hal tijdens de Collection Première Moscow vanwege de aanhoudende stijging in het aantal exposanten. Dat meldt organisator Igedo Company.

Christian Kasch, Project Director van CPM: “Bij de aanmeldingen merkten we ook dat veel van onze vaste exposanten hun stand wilden uitbreiden. Om de merken de kans te geven om hun collecties optimaal te presenteren, hebben we gekozen voor een aparte Kids Hal tijdens de beurs in september.”

Modeshow
CPM Moscow Kids gaat Hal 2.3 van het Moscow Expocentre fairgrounds bezetten. Ook is er in de Event Area van Hal 8.3 dagelijks een modeshow met de nieuwste kinderkledingtrends. De modebeurs vindt plaats van 5-8 september. Exposanten kunnen zich nog aanmelden tot 1 juni.

Internationaal
Op de CPM Kids showen internationale modelabels uit het midden- en hoogsegment hun collecties voor lente/zomer 2012. In februari zag de organisatie het aantal standhouders al verdubbelen ten opzichte van vorig jaar.