TOP

Mode Biënnale Arnhem begint businessclub

De Arnhemse Mode Biënnale, ofwel MoBA, krijgt dit jaar een eigen businessclub, MoBA Friends genaamd. Daarmee worden de banden tussen organisatie en bedrijven aangehaald.

De businessclub is een initiatief vanuit lokale ondernemers; Alex van Hooff, directeur van dierenpark Burgers’ Zoo en toekomstig voorzitter van de businessclub, hoopt hiermee de biënnale te kunnen ondersteunen. “Voor Arnhem is dit een zeer belangrijk evenement”, zegt hij in BN de Stem.

Minder subsidies
Olga Godschalk, zakelijk directeur van MoBA 2013, is blij met het initiatief, dat moet leiden tot een vruchtbare relatie met het bedrijfsleven en minder afhankelijkheid van subsidies en fondsen. Ook zij zal plaatsnemen in het bestuur van MoBA Friends, samen met Bart van Meer (voorzitter Ondernemers Kontakt Arnhem), Jos Wegdam (voorzitter City Centrum Arnhem), Robert Wittenberg (directeur Dudok Arnhem) en Jurriaan de Mol (directeur regionaal bureau toerisme).

Vriendenprijs
MoBA heeft speciale bedrijfspakketten voor haar vrienden ontwikkeld. Daarmee krijgen bedrijven toegang tot het evenement, een rondleiding en borrel. De pakketten kunnen worden uitgebreid met modeshows en presentaties. Onlangs ging ook de nieuwe website van MoBA online.