TOP

Mode, beauty en lifestyle op de Girlsfair

Caro Emerald, Jaap, Alain Clark, Lisa Lois en danser Timor Steffens treden op zaterdag 3 juli op tijdens de eerste editie van het meidenevenement Girlsfair in de Westergasfabriek.

De Westergasfabriek in Amsterdam wordt omgetoverd tot een walhalla op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Er zijn onder andere make-up workshops van Miss Sporty/Coty, een shows van Björn Borg en MET Jeans, er lopen scouts rond van Paparazzi Modelmanagement, hairstyling van Kinki Kappers en TMO (Hogeschool voor Modemanagement) organiseert een JeansExperience.

Zoals de naam Girlsfair al doet vermoeden, is de beurs alleen toegankelijk voor meiden en jonge vrouwen van 15 jaar en ouder. Kaarten kosten €17,50 en zijn te bestellen via girlsfair.nl, easyticket.nl en seetickets.nl. Kaarten zijn ook te koop bij alle vestigingen van Kinki Kappers.

Als merk of bedrijf ook aanwezig zijn op de GirlsFair?
Als mode, beauty of lifestyle merk sta je graag direct in contact met je doelgroep. Op GirlsFair zijn er diverse manieren om ze direct te benaderen en kennis te laten maken met je product of dienst. De mogelijkheden zijn eindeloos; van stands tot demonstraties op een klein tot groot podium, het sponsoren van bepaalde activiteiten en het verkopen van producten. Elke wens is bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met onze salesmanager via sales@girlsfair.nl