TOP

Mix & Match: combineren met Danie Bles

Danie Bles mixt en combineert er op los als styliste van dames als Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato en Chantal Janzen. Twee keer per jaar doet ze dit ook bij haar Mix & Match fashion show.

Styliste Danie Bles liet zaterdag 21 maart tijdens haar Mix & Match fashion show in de showroom van groothandelaar Van Roon Living zien wat volgens haar de ‘hot fashion items’ zijn deze zomer. In vijf rondes werden rijk gestylede looks getoond in de thema’s; The City, Denim, Beach, Dinner & Dance, Fashion en de Finale ronde.

De kleur rood was een terugkerend thema in de show. Stoere biker looks werden afgewisseld met looks met aardetinten en prints. Veel aandacht ging uit naar de benen; leren motor broeken, leggings met opvallende prints en jeans met ritsen. Accessoires maakten de looks compleet;  Fel gekleurde sjaals, sleehakken, schoenen bewerkt met ritsen en voor het eerst werden exclusieve juwelen gebruikt in de show.

Tijdens de finale ronde showden de modellen de suède- en leercollectie van ‘By Danie’. Bij deze kledinglijn kun je kiezen uit vijftig verschillende suède- en leerkleuren. Ook de print van de voering en de kleur van de risten kun je zelf bepalen. In deze slotronde werden tevens de high fashion schoenen uit de Manfield-collectie gelanceerd die de schoenenfilialist samen met de styliste heeft ontworpen.

Bekijk hier de video van het event…