TOP

MissBonBon Agency start kinderwinkel

Het kinderkleding agentschap *MissBonBon agency is verhuisd naar een nieuwe locatie in het hartje van Rotterdam. Dat betekent een nieuwe showroom én een concept kidsstore voor het agentschap.

Op de kruising tussen de hippe Witte de Withstraat, de chique Van Oldenbarneveltstraat en de commerciële Lijnbaan hebben Lenny Vollebregt & Marieke Kol een nieuwe showroom en een conceptstore voor kids geopend, BonBon on the Block. Het nieuwe onderkomen, dat ingericht is door het Rotterdamse AIF Ateliers, biedt genoeg ruimte voor de vele collecties én de nieuwe conceptstore.

BonBon on the Block

Met BonBon on the Block voor de consument slaan Lenny & Marieke een nieuwe weg in: die van het totale lifestyle concept voor kinderen met een aanbod van sneakers tot en met designer toys. Het aanbod is breed en gericht op kids van 0 tot 10 jaar. Je vindt er ondermeer de gehele collectie van het Zweedse Mini Rodini, maar ook Munster Kids, Popupshop, Shampoodle, Baby Version Rock & No Added Sugar.

Met MissBonBon agency vertegenwoordigen Lenny en Marieke 13 merken uit

Scandinavië, USA, Spanje & Australië. Het zijn Mini Rodini, Popupshop, Holly’s,No Added Sugar, Baby Version Rock, Keep, Madreperla, Shampoodle, Popupshop & Munster Kids.