TOP

Mis het niet: Blue Pepper Industries event

De nieuwe collectie voor zomer 2012 en een gloednieuw te lanceren magazine: voor Blue Pepper Industries is het reden genoeg voor een speciaal event op 1 augustus 2011 in het WFC in Amsterdam.

Op 1 augustus 2011 is het zover! Dan vindt het Blue Pepper special event, inclusief een wervelende kidsshow met unieke dance act plaats in het WFC in Amsterdam. Tijdens de DJ Party, na afloop van de show is er gelegenheid om de collectie van dichtbij te bekijken. Met speciale event aanbiedingen wil het label het orderen extra aantrekkelijk maken.

Vermelding van de winkel op de website
Tijdens het event zullen er diverse verrassingen zijn. Een daarvan is de prestigieuze ‘Wall of fame’ waar iedere bezoeker een foto kan achterlaten. Zij krijgen dan vermelding van de winkel op de website van Blue Pepper Industries. Heel verrassend is ook de ‘Walking Tombola’ met een hoog surprise gehalte. En zonder een goedgevulde Goodiebag én het gloednieuwe Blue Pepper Magazine zal niemand de deur uitgaan.

Mixable
De drie thema’s voor zomer 2012 zijn volop mixable. Denim Aid, Denim Arrest en Dutchbird zitten bovendien boordevol nieuwe fits en materialen. Voor jongens zijn er nu volop slim fit modellen. Ook de used wash, superbleached, stone en repared jeans ontbreken niet. De absolute top vijf stijlen voor zomer 2012? Witte jeans, superbleached denim, jogging pant met laag kruis, x-ray T- shirts en army outfits.

Denim Aid
Het eerste thema voor zomer 2012 bevat frisse, lichte kleuren als canvaswit, helderroze, Hollands blauw en signaaloranje. Witte en bleached denim is een niet te missen item. T-shirts met x-ray (gescande) afbeeldingen doen het goed en zorgen zelfs voor een ‘medical’ look. 

Denim Arrest

Wanted! Arrested for wanting quality denim. Zwart en wit voeren de boventoon in dit thema, afgewisseld met verfrissende streepdessins. De bekende number artworks en de inmiddels vertrouwde NL-telefoonnummers zijn een blijvertje.

Dutchbird

Hier zijn volop army invloeden, vintage-, vlaggen- en leeraccenten te vinden. Donkere denim is een must voor een stoere, rebelse uitstraling met een army touch. De kleuren? Army green, black, grijs melée, sand, navy en af en toe roodkleurige accenten.

Never out of stock

De basiccollectie van Blue Pepper Industries is het hele jaar voorradig en intussen fors uitgebreid. Een slimfit tanktop of V-hals shirt staat namelijk perfect bij een goede jeans. Daarnaast zijn er ook lange mouw shirts, effen en gestreepte shirts en volop kleuren. Van pistache tot rood, groen, oranje, pink en geel. Het Nederlandse vlaggetje op de achterkant van de hals verwijst naar de afkomst van het label.