TOP

Miljoenste bestelling Kleertjes.com

Kleertjes.com ontving in de periode november/december 2012 de miljoenste bestelling. De winactie bij deze mijlpaal leverde ruim vijfduizend euro op voor het goede doel.

Tien weken lang werd de komst van de miljoenste bestelling gevierd met een winactie met als hoofdprijs een vakantie naar Curaçao. Per deelnemende klant werd een bedrag aan de Stichting Support4Specials gedoneerd, een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen met een verstandelijke beperking dolfijnondersteunde therapie kunnen volgen op Curaçao.
De dolfijntherapie van Support4Specials kan rekenen op een donatie van € 5.650,-. Daarmee kan een kind van de wachtlijst van Support4Specials naar dolfijntherapie op Curaçao. 

Support4Specials
De stichting Support4Specials biedt kinderen met een beperking de mogelijkheid om dolfijntherapie te volgen op Curaçao bij het Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC). De winnares van de hoofdprijs, Rozemarijn Nieuwhoff en haar gezin vliegen eind maart met KLM naar de Caribbean en zal tijdens het verblijf een kijkje nemen bij het Dolphin Therapy & research Centre.