TOP

MichelSmitLabels verhuisd

Vrouwenmodeagentuur MichelSmitLabels is per 15 juni met zijn showroom verhuisd van het World Fashion Centre naar het Fashion House er tegenover.

In het Fashion House zal MichelSmitLabels samen met duurzaam import- en agenturenbedrijf Goodbrandz vanuit één showroom op de begane grond opereren. Het merkenportfolio van MichelSmitLabels bestaat uit SportAlm, Faber, Passport, Cassis en Just Blue. Nieuw vanaf komend seizoen zijn Frieda & Freddies en Atmos.

Organisatorische redenen

Vier jaar geleden begeleidde Michel Smit, eigenaar van MichelSmitLabels, de start van Goodbrandz. “Toentertijd hebben we er bewust voor gekozen om beide agenturen separaat van elkaar te voeren, omdat het bij deze start-up om een bedrijf ging met een geheel eigen visie en merkenpakket in een belangrijke groeimarkt, dat destijds nog echt een niche was. Nu we zien dat we met Goodbrandz een steeds prominentere positie innemen in het brede commerciële segment hebben we om organisatorische redenen besloten om beide bedrijven samen te voegen op eenzelfde locatie.”

Tussenpersoon

Smit onderzoekt doorlopend waar de markt naar toe beweegt en hoe hij hier als tussenpersoon de retailers in kan faciliteren. Met MichelSmitLabels focust hij zich op trends als de groeiende 50+markt, korte-termijn-levering en winkelbeleving. Smit is mede-initiatiefnemer van de Dutch Retail Experience Awards.