TOP

Mexx opent flagshipstore in Antwerpen [winkelbeeld]

Mexx heeft op 1 oktober haar nieuwe kledingwinkel geopend aan de Meir in Antwerpen. De Metropolitan Casual Flagshopstore is het nieuwe retailconcept van Mexx.

De nieuwe Mexx-winkel beslaat 700 vierkante meter en verkoopt dames-, heren- en kindermode. Het is gebaseerd op de Metropolitan Casual Lifestyle. Dit gloednieuwe retailconcept biedt het winkelend publiek ‘een uiterst persoonlijke shop-ervaring binnen een decor dat herinneringen oproept aan nonchalante vintage stijlen en de elegantie uit de jaren twintig van de vorige eeuw’, zo laat Mexx in een persbericht weten.

In het persbericht zegt ceo Thomas Grote ook: “Mexx is geïnspireerd op het leven in de grote steden. Dat is precies de vibe die onze klanten willen ervaren in onze nieuwe winkels, van het winkelontwerp geïnspireerd op de typisch New Yorkse lofts tot de originele details en hoogtepunten van de collecties.”

Het nieuwe Mexx-winkelconcept is ontwikkeld door Shop Consult Umdasch in samenwerking met het creatieve team van Mexx en Different by design.